BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, August 29, 2014

MENGIDAM

Assalamualaikum......

Dah lama rasenye tak mencarut, merapu, manja-manja dengan blog kecintaan...

Entry kali nie rasanya teringin nak share tentang benda-benda yang aku mengidam dan teringin nak ada dalam hidup buat masa ini... Lebih kurang macam wishlists laaa jugak... Tapi kalau merapu sangat tuu abaikan laaaa... Biasanya wanita, perempuan ni nafsu saja lebih!

So jom....
Pertama dalam list :-

Meleleh air liur aku!



Kedua dalam list :-

Nak pakai braces.. Berangan dari dulu!

Ketiga dalam list :-


Ride this thing every weekend......

Keempat & terakhir dalam list :-

Habiskan masa berbulan-bulan di sini....
Well, wishlist nie semua kene kerja kuat dan ada 2, 3 yang mampu direalisasikan nanti.....

p/s: IF YOU NEVER CHASE YOUR DREAM, YOU WILL NEVER CATCH THEM...

Assalamualaikum..