BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, February 3, 2013

WISHLIST KETIGA DUARIBUTIGABELAS

Assalamualaikum...
Hello semua orang..
Selamat Menziarah..
Ok post hari nie aku just nak membebel pasal WISHLIST KETIGA DUARIBUTIGABELAS!
Haa kalau sesiapa dah baca aku pernah senaraikan wishlist aku dalam previous post..
So nampaknya Alhamdulillah, dah tercapai..

MENAWAN BUKIT BROGA!

So ceritanye lebih kurang mcm nie..
Hari Sabtu 2/4/2013,
Aku, Junny, Amir and Azrul gigih memasing bangun awal lepas Subuh bersiap untuk bergerak ke Semenyih..
Plan asalnye nak nengok SUNRISE..
Konon laaa.. Sekali dh lewat macam tu bergerak ke Semenyih dengan keadaan matahari duduk atas kepala dah...

Sebenarnya gambar nie diambil SELEPAS turun dari Broga Hills.. -___-"

Haa kami sampai di kaki Bukit Broga nie dalam pukul 8.45 a.m.
Kami mulakan pendakian bersama..
Mula-mula ingat kerja mudah sebab nampak anak-anak kecik bersama pakcik dan makcik turun dari Bukit Broga nie..
Sekali bila time aku naik..
OK Iqi tak ada stamina...
TAK ADA.. ulang suara TAK ADA!
Memang penat n ketar lutut...

Di tengah2 pendakian sempat berhenti kejap berehat dan ambik gambar!

Azrul, Junny and AKU! :)
Apa yang aku boleh katakan adalah pengalaman mendaki untuk pertama kali sgt mengujakan..
Bukan apa banyak yang aku kene blaja lagi untuk memulakan misi mendaki lepas nie...

OK Next!

Nampak x kat situ aku terlebih excited?
The awesomeness feeling *Betol ke awesomeness?*
Bila dah sampai kat atas tu memang rasa macam nak mengalir air mata!
T______________T
Terlalu terharu *muzik sedih di belakang*

Ok next!

Adik Beradik.. :)

Mana mata Amir? Asal Azrul Jambu?

Feeling2 Korea..
Pendek n tinggi! US <3 br="">
Nampak muka bangga tu??

LAST GAMBAR SALUTATION UNTUK DIRI SENDIRI!
TAHNIAH PREBET IQI BERJAYA MENDAKI BUKIT BROGA!

Haa! nampak x kat situ! fuuhh!


Ok enough gambar aku nak share..
Kisah turun bawah balek satu hal..
Baru aku tahu aku GAYAT..
Nak muntah okey turun bawah tu..
tinggi cerun ceram semua laaa...
Apa pun selamat ade dua ABANG LONG..
Selamat laaa kami dua beradik...

p/s: sepanjang perjalanan turun dari Bukit Broga galak aku n Amir merancang untuk next Bukit ke Gunung ke ntok didaki.. Semoga lebih mencabar dan banyak beraktiviti! yeebbaaa!

Ok guys sampai jumpa next entry..

Assalamualaikum!