BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, February 23, 2012

CINTA PART II...

Assalamualaikum....
mari sini...ade kisah yg aku nak hebohkan...
masih kisah sama tentang cinta....
tentang perkara paling rumit dalam hidup....

Argghhh kau hanya tahu berbicara soal cinta...
bagaimana dengan elemen hidup yang lain....
Karier?
Pendirian...
Kawan, rakan, sahabat...
Ini elemen penting percaya padaku....
Kisah ini mengenai si pontianak penghisap darah dengan purnama...

-----------------------------------------------------------------------

Ceritara bermula bila pontianak penghisap darah jatuh cinta pandang pertama dengan purnama...
Purnama pun nampaknya punya perasaan sama
Tp sayang yg namanya purnama itu sentiasa bongkak...
Yg namanya Purnama itu selalu lupa...

Pontianak membawa diri...
Menangis sendiri biar ego setinggi gunung itu lebur di hadapan pencinta rahsianya Si Getah Lembut...
Si Getah Lembut hanya menggenggam tangannya dengan erat sambil mengesat air mata yang mengalir...
Sayu hatinya..

Satu yg dapat dipelajari malam pontianak menitiskan air mata......
Mungkin kite x nmpak siapa yg benar2 menangis apabila kita menangis dan kesepian...
Kita buta...
Buka lah mata.....
buka lah hati......
dengarkan bisik jiwa.....

-------------------------------------------------------------------------------

Kisah mereka x kan habis...
kerana pengakhirannya aku sendiri samar...


Assalamualaikum...

Thursday, February 16, 2012

Assalamualaikum...


Good morning readers.....


heee...


How u guys doing?


Im good, Alhamdulillah....


Im wishing u guys have an awesomee Jumaat.. I mean the Barakah Jumaat...Insyaallah...




Well today is like hell to me...


Not that Im not happy with my life now...


but there always this one thing that bother me!


Owh just how much I hate it and wish it can be done asap!




I want my voice to be heard by you..


but it seems like you don't even care bout it...


It okay...I have Allah with me...


And I know one day you will realise it..


Owhhh confident and hell yeaahhh Im so confident about it...


Sunday, February 12, 2012

MAAFKAN AKU...

Assalamualaikum...

Hey semua pembaca belog kecintaan selalu bersarang nie...

ehehehehe! ape khabar? aku? batok laa..

cuaca kot...


haaa lupekan kejap pasal batok n cuaca....

entry kali nie pasal mintak maaf..


Yes 2 YOU...

aku mintak maaf....

aku x tau bende akan jadi teruk mcm nie..

kite kene kuat...

kite kene tabah...

aku dh bace semula apa yg ko hantar....

ini masalah besar yg maha dasyat kite kene tanggung..


1 je aku mintak...tlg laaa bersabar!

aku wat perangai..kau wat perangai....

kite kene same2 dlm hal nie....

aku mohon..

maafkan aku syg!

maafkan kesalahan aku..

aku mau kau shaja...hanya kau!


Assalamualaikum....

Thursday, February 9, 2012

DUNIA BARU...

Assalamualaikum...

Hello semua...sihat ke??

Aku Alhamdulillah....sihat sahaja...

haaa....nie nak update sikit laa pasal tournament futsal antara department kat office aku nie..


ok2...aku antara pemainnya....(Iqi main futsal? x2..bersukan??)

ye saya salah seorang pemain untuk wakil non academic...

kakakakakka! n tournament 2 jap lagi....

jantung kemaen laju lagi...

mcm ada aura kalah je...tp x tau laa rezeki...


haaa....klau pembaca belog bersarang nie nak tau...

aku dh bukan lagi seorang wartawan sukan....

dah tukar kerja yang totally lain sgt....

lari bidang...

mmg perlukan new n fresh environment...

Alhamdulillah semuanya baik2 sahaja...


haaa yg pasal futsal 2 aku hope kami 1 team boleh laa wat yg terbaik....

nanti upload pix laa klau rajin....

haha!


haaa sempena hari jumaat penoh barakah nie nak kongsi laa sikit...

sejak single beberapa hari lepas..

hidup yg nmpak mcm rainbow hari2 dah mendung...

tp aku dh kuat x mcm dulu...

time kasih semua kawan2 yg x putus2 n bosan menyokong aku...

ada hikmah disebalik apa yg jd....


*dpat mcg pagi2 td.......

pukul 5:54 --> bgun2!

1 mcg bodo boleh wat kite tersenyum sampai petang...

Terima kasih kawan.... :))


Assalamualaikum


Wednesday, February 8, 2012

TIADA TAJUK...

Assalamualaikum...

Hati ini terus sepi...

Terus menangis...

Sudahlah...

Semuanya tiada guna...

Hanya pupuk kan sayang untuk DIA yang lebih mengetahui...


--------------------------------------------------------------------------

Hati...

Aku mohon jangan

engkau meminta yang engkau

sendiri tahu tak kan hadir


Hati...

Aku mohon jangan

engkau mengharap yang engkau

sendiri tahu tak kan terjadi


Hati...

Aku mohon jangan

engkau menyimpan yang engkau

sendiri tahu tak kan terlaksana


P/S: Menangis lagi...Hanya aku sendiri...

1 doaku semoga kau terus berbahagia...

Aku akan terus belajar tersenyum kala kau merangkul dirinya...