BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, January 4, 2012

Hello 2012

Assalamualaikum semua..
hahaha! hoi mane ko menghilang haaa???
almaklumlah bz....bz ke???
haaa xde mcm nie belog kecintaan x boleh bukak so masalah sangat...
so now dh boleh bukak nak update laa sikit....
haaaa sebelum 2 x terlambat rasenye nak wish----->>
Happy New Year 2012 everybody....
May this year become better than the past year...
Amin...
ok now ntok skarang nie punye cerita..
ape cerita kau??
aku?? ok xde cerita apa yg aku boleh ckp aku mmg gian nak update bnde alah dalam belog kecintaan...
well life?
banyak dh berubah angka 23 tahun rasenye mematangkan kita...
mmg laa umo is just the number tp bila pk2 balek ramai kawan, sahabat handai yang dh pulang kepada pencipta...ramai jugak yg akan menamatkan zaman bujang x termasuk yg dh ade baby pn...
apa pun tahniah semuanya...
aku?
masih single mcm dulu..
wooww...
(bukan nak promote diri..okbai)
ok now kat rumah JB..
jd driver....antar Juny pg keje...(baru abis SPM) ..
pas2 kol 2 kne amek si gemok (ting 1) dri sekolah...
then amik Auntie (nurse) balek keje....
aktiviti padat ngalah PM .... =,="
*ape laaa aku merepek nie??
*sebenarnya banyak nak ckp tp nape laaa xde idea bile ngadap en belog kecintaan....
k laaa....nanti petang sikit update lagi...
p/s: Terkadang kita terlupa masih ada yang memerlukan kita....kita terlupa masih ada yang sayang dan masih ada yang memahami....
'Have a nice day'
Assalamualaikum..