BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, January 29, 2011

BUAT PERKARA BERLAWANAN!

Hyeee sume....
ha nie nak cite skit la nie kan.....
aku dh bpe ari pk pasal kete...
last2 aku buat keputusan x nak pk dh!
coz pning kepale aku memikirkan bnde mcm 2 sume!
SEKIAN...
2 je ntok entry cekecoett nie..
ok....

Thursday, January 27, 2011

WELL...

Hye uoolllss....
ha dh agak lame jugak aku x update belog kecintaan nie after aku tukar template ntok bnde alah nie kan...
bukan ape...
nak kate bz x de la jugak...
kah3!
juz aku x byor lagi berukband aku 2 yg x dapat nak slalu update belog nie...
klau sape2 menunggu belog nie di update time kasih...
(perasan ade owg bace la kan)...

so tnpa membuang mase lagi ha aku nak becerite mengenai satu topik yg aku rase sume owg akan menghadapi masalah yg sama,,,,
D.U.I.T...
yes...
sume owg akan mengalami masalah nie..
x kire la samada x cukup smpai cukup bulan ke...
ade yg x blh bli brang yg kite nak sebab nak pkai ntok bnde lain.....
ade jugak yg x tau mcm mane nak manage bnde nie...

ha...
masalah aku yg ketige 2 la..
x tau mcm mane nak manage...

cite die mcm nie la kan....
aku nak beli kereta...
yes..
aku rase dh smpai masenye..
sebabnye kete agak dh rosak...
ha la kete fersaga kesayangan..
dh rosak...
pastu tepakse crik kereta bru; ngah pk nak mengambil Viva sebagai kereta selepas ini....
tp masalah nye bebalik kepada pekare di ats...
D.U.I.T...
ye..
coz x tau la mcm mane nak manage lepas nie...
huhuhuhuhu!

tp aku tetap kene cube jugak kan??
redah je la...
bak kate cuzzy aku JENNA MUSTAFA...
terpakse la kan,...
nak x nak...
kne ikat perot skit....
serius...
kne mcm2 mane pn...

ok dh la 2 ntok cite duit nie..
aku nak cite skit pasal Karnival Karangkraf...
haha!
mmg wat kat opis nie la..
meriah uoolllsss...
mmg stok mcm2 lagu mendengor....
sabo je la...
x pe la...
tadah je la...
haha!

k la sume...
out dulu ntok mase nie....
ape2 pn have a blast day!
xoxo~

Wednesday, January 19, 2011

HAHAHAHA!

Hye uooolllsss...
ok...
mane nak mule??
bnyak sgt nie!
ok first thing first...
aku ari nie semalam mmg pg Stadium Putra Bukit Jalil Kuala Lumpur baby!!
haha!
harus la pg cover badminton....
yayayaya....
im kind of cold here..
mmg tmpat nie sejuk gle...
kemain bawak sweater bagai..
haha!
mmg beku ok..
dh la kat lua sane pnoh dengan KFC, STRABUCK punye kiosk...
adduuuiii mencabar btol la....
haha!
kate nak diet kan??
x bole2,,,
haha!
x bole ok.....
hahahahah!!

k la 2 je kot..
ha pengalaman tetggl....
ok....
penglman..
mmg bnyak la dapt even bru seari je kan..
bnyak nie dpat...
dapat nengok Chong Wei in action dpan mate...
ok mmg agak jakun.,..
coz x pnah nengok ok life...
n beliau tinggi rupenye...
hahha!
k la...
ha bru la abis.....

XOXO....
take care ookk...
Have a Blast Holiday peeps!

Wednesday, January 12, 2011

JUMPE ARTIS??

ha...
hye uoolllsss...
aku nie dh mcm ape dh..
x btol bak kate mama aku....
kahkahkah!
bukan ape tau tp kan skarang nie..
aku dh duk meje sport tp tergedik2 nbak pg assment hiburan...
motif???
(ha membe aku slalu sound...berbunyi mcm nie...
DER lu klau dh wat sport xde nye pkai motif2 2....
ko je yg pkai)...
itu la kisahnye..
kahkahkahkah..
dh 2 aku nak wat mcm mane...
dh mmg jd mcm 2..
x dpat nak wat pe la...
hahah!
dh terbiasa kot..
td pn pg e@curve..
jumpe si Baim Wong..
kah3!!
x tau la nak react mcm mane...
kahkahkah,...
coz nak kate die x ncem...
x la jugak..
mmg die ncem x dpat nak nafikan...
tp mcm x selere je nak lebih2...
nape ntah..
haha!
dh muak kot..
(statement nok...
mintak lempang ke ape??)
hahahahahha!
ha nak di jadikan cite jumpe kak jah!
kak jah nie keje utusan......
mase aku pektikel ngan bernama johor dulu mmg slalu la jugak jumpe akak nie..
memandang kan kiteowg punye opis satu deret je..
2 yg knal...
tego la die td..
motif die kate aku dh lain..
haha!
"dulu pkai bju kurung je skang dh lain..."
mmg la kak oiii..
dulu pektikel formal..
skang dh bape nak formal...
haha!
ok la...
outt dlu...