BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, October 11, 2010

AKU BUKAN PEREMPUAN SEMPURNA...

hey~~
dh lame nmpaknye since Iqlil Dhania Mohamad update belog nie kan...
bkan x nak update...
bnyak cite aku nak share...
tp aku x de mase serius..
huhuhuhu~
nie pn smalam (ahad) aku kne keje tau...
kaver angkasawan kite kawen...
n then mlm ade konsert af8 reunion namenye..
haha!
layankan aje la....

ha...
post aku kali nie lain mcm je bnyi nye kan..
bkan ape...
nie ntok Muhammad Iqbal Che Ishak ...
aku selalu gelar die mr. M.I.C.I...
haha!
nmpak lain skit kan,..
pdhal singkatan name mamat nie je..

kiteowg skang jauh kan..
ha aku dh bgtau blom yg de nie kne menetap kat sarawak 3 taon...
yes2...
aku tau..
jauh..
bla...bla..bla...
nak wat mcm mane...

nie kteowg skang nie pn owg kate ngah angin kussh2 je nie ha..
gado2~
haha!
nak wat mcm mane..
keje die aku x blh nak phm..
byangkan...
keje die pg till idnite..
then ade ot lagi la bagai...
n then....
ish,,
mls nak ckp...
tp blh dikatakan berendam air mate jugak la..
aku bkannye x blh nak phm keje die..
maybe klau dekat x pe kot..
tp jauh..
2 yg susah 2~

dh la..
aku ade satu perasaan yg susah nak tafsir..
tp aku blh ckp aku dh semakin x de perasaan..
isshh!
bkan perasaan pd iqbal 2!
2 ade lagi la..
normal lagi.
sayang lagi..
tp aku sebagai perempuan mcm dh xde feeling dh kat sume bnde,,,
haha!
lantak la kowg nak jd ape pn..
mls nak pk...
hp xde btri wat bodo...
lantak la..
sume main pkai lantak je kan..
ntah xde feeling la..
susah jugak ..
ble kte je kne phm owg,.
tp owg susah nak phm kite..
ckp pn x gune la..
pusing2 kite jugak yg x memahami owg~
in conclusion baik je la kte diam.
snang,,,
x pning kepale..
haha!

k la..
2 je kot..
x de ape lagi nak bebel..
mls~
adioss!