BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, August 24, 2010

AKAN KU CUBA SEDAYA......

Hye...
b4 aku post ape2 yg berkaitan dgan title aku kat atas 2 ..
aku rase blm telambat lagi aku nak ucapkan SELAMAT MENYAMBUT RAMADAN!
hahahahha~
ape la iqlil nie,,
dh lame jugak kot~
ahakz!

well ha aku nak bgtau la kan,,
dh bpe lame la aku x update blog nie,,
x de la bkan ape...
kdg2 2 bz sgt till nak on9 pn mate dh x blh angkat...
so x dpet la den nak nolong yo ha..
hahhahaha!

k la..
kamilah dh bebel..
tajok nie nanti aku uodate bru,,
die kate tido la wei,,,
kate nak sahor esk..
kah2!!
ntok pengetahuan sume,,,
kamilah nie besteresfreen aku since dajah 3~~
hihihihih!
kami mmg rapat terok! k la,,
die bebel lagi,,
adios!

Saturday, August 21, 2010

CHANGING!

Change my blog layout aaagainnn!!!!
hahahhaha!
bkan ape..aku pnye blog dh mengong!!
sooo peep!
do enjoy ya~~

adios...

Tuesday, August 3, 2010

PILIHAN KINI DI TANGANKU...

hye sume~~
well title kali nie mmg membuatkan aku btol2 rase penat...
aku penat nak wat pilihan dh....
sebabnya pilihan aku slalu slah~
bkan ape...
ok pertame...
aku keje bhagian hiburan...
mungkin aku bukan owg pilihan dan owg harapan ntok wat hiburan...
aku x kesah..
aku mungkin blom bese lg ngan care n gaye penulisan hiburan yg bnyak tokok n tambah 2~~
aku bru lg...
aku perlu mase..
tp knp ati aku x tenang n puas bile wat ape2...
byline x byline feeling same...
mungkin luaran owg nmpak aku bngge...
tp lam ati tuhan je yg tau kan???
ntah la,,
mungkin aku ptut tuko pg tmpat lain atau bhagian lain...
aku x tau...
tetibe aku rase lost dgn jln yg aku pilih sendiri...
aku masih x tau ape yg aku nak lam idop skang nie,,
tetibe sume yg aku pk aku nak,,,
sebenarnye aku x nak,,,

yg kedua...
nie hal umah aku...
aku dh dpat 1 umah kat sek 7...
duk ngan student aku klau jd pg pindah umah 2~~
coz aku mmg dh ckup tesekse tggl kat umah nie wei,,,
bkan ape,,
aku dh x thn ngan sikap owner nie yg x blh tolak ansur~~
paking kat umah aku die wat paking die,
ok x pe aku phm nie umah die..
dh 2 bile pg2 gendang pin2 bilik aku suh alih kete die nak klua..
aku blik pg2 wat assignment,,
pg nak tido kne mcm nie,,
aku sgt999 angin,,
jd aku pk nak pindah je la,,,'
jd senang,,
so skang ni,,
aku kne pk btol2,,,
tenang2~~
cube wat pilihan yg btol lak kali nie....

aku tido dlu k...
ngantok~~
huuhuhuhuuh~~
x skit kepale...