BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, May 31, 2010

AKU NAK NANGIS!

halooo sume!!
aku windu gle kat belog nie!
aku rase dh lame x update belog~
well skang nie aku ngah duk kat umah x wat pe~~
huhuhuh!
rase geram jugak nie,,,
bosan,,
n tittle aku nak nangis!
mmg pn!
hubby ke gebeng pulak,,,
huhuhu!
ade keje,,
bru je x bpe ari blik from miri~
x pasal2 gebeng pulak~~
huhuhuhu!!
sabo je la,,
kang ngentan,,
dh keje die,,
nak wat mcm mane??
diam je la,,
anta die till kat kete~~
muke nak nangis!
rase nak ikot je die!
huhuhuhuhuh!!
tp x blh kan???
huhuhuh!!
mcm mane??
nangis je la kan??
x suke simpan rase mcm nie!!
ha aku jugak nak bgtau yg aku dh abis pektikel skali ngan presentation skali!!
aku cuak jugak mule2 2~~
coz ingat ade ecah sume,,
skali x de,,
madam2 aku ngan sir2 aku je~~
mati2 aku ingat suasane cuaqk n formal,,
tp x~~
ntok pektikel nie jujur aku ckp aku x arap aku dpat best pn~~
mmg x berusahe lansung~~
aku x tau knp,,
hhuhuhuh!
keje???
ha,,
aku maybe keje ngan sinar harian,,
tp aku x tau la dpat ke x~~
klau ade rezeki insyaallah kan??
k la..
aku dh x tau nak taip ape lg~~
hahahahah!
nite everybody~~
take care ya,,,