BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, April 30, 2010

heelllooo~~

hello everybody~~
ha ari nie aku rase nak updat belog la plak,,,
well lg seminggu je aklu nak abis pektikel dh~~
hihihihihi!
rase mcm nak nangis pn ade,,
x de perasaan pn ade~~
ntah la,,
kekonfiusan melande jiwaku,,
cheewaahhh!!

tp x pe la,,
sume nie pengalaman kan??
lgpun sume akan berlalu,,
tnpekte sedari,,
mude tue,,,
single kawin...
mcm nie la dunie~~
lovvvee~~

ok la,,,
aku juz gembira skang nie!!
hubbyku!
hny nak!!!

xoxo~~

Sunday, April 25, 2010

Batok~

salam sume~~
tanx sebab sudi bace belog yg borong nie~~
hihihiih~~


ha nie nak bgtau la kan,,
aku batok2,,
aduh la,,
sakit tekak nie ha,,
tuhan je yg tau,,
mcm nak klua kan anak tekak nie je rase,,
wawawa!

lg 1 penyakit yg slalu dtg menyerang aku lately!
migrain!
aduh!
x thn sgt99,,,
xtau nak wat ape lg dh kpale nie,,
rase mcm nak tggl je kat umah,,
x nak bwk pg opis klau time kpale aku sakit!!!

k la,,,
the moral of the story kat cnie,,
jge kesihatan uolls!
adious!
XoXo,,,

Tuesday, April 13, 2010

Masa cepat berlalu

hye sume,,,
ha ari nie rase nak update belog pulak kan??
hihihihih!!
basically ari nie duk kat opis je la kan,,
bosan nye la,,
xde assment,,
huhuuuuh,,
tp x pe la,,
agak best duduk diam kat opis,,ble...
ha...ble boss x de,,
hihiihii,,
jhtnye la,,,,
hahhahaha!!

well tajok belog nie agak klise,,,
tp btol kan,,
mase itu emas,,
emas itu mase,,,
so aku pejam celik pejam celik mate dh nak abis,,,
pektikel,,
huhuhu,,
aduh,,,,
ramai owg dh tnye tau pas nie nak wat ape,,,
aku x tau nak jwb ape,,.\coz aku pn x tau ape aku nak wat,,,
tp ape yg dh pasti skarang nie ialah,,,
keje,,
yes,,
keje,,,,,
huhuhuhuhuu,,,,
try la kan mintak mane2,,,,
klau ade rezeki keje,,,
insyaallah,,
tp nak sambong blaja pn lam dilema jugak aku nie,,,
huhuhuhuhuhuu,,,
samada nak wat pjj or sambong je jd student sepenoh mase,,,

dilema,,,,
tp x pe,,
aku pk dlu,,
nanti aku dh ade decision,,
aku update lg belog,,
ha lupe yg pasal diet 2 kan,,,
bdn maintain,,,
tp nak turunkan lg sikit la,,,
hihihihii,,,

k la,,,
adios for now la kan,,
hahahaha!!