BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, March 23, 2010

aku ari nie~~

well urmm,,
hello,,,
aku ari nie cite die mcm nie,,,
ari nie,,
pg2 junie ngan ushee adik2 aku kne mara,,,,
hahhahahhaah,,,
act aku suh Juni kejot aku kol 6.15 coz aku ade assignment kol 8.45pg di UTM,,,
tp ble Juni kejot aku wat bodo....
pas2 dtg la plak ushee jerit2 kejot aku yg tido mcm mati ne,,
hahahahaha,.,,
pas2 aku mara ushee,,
aku kate,,
"aku kan suh kak juni yg kejot,,,bkan ko!!"
pas2 ushee kate: "dh 2 kak juni kejot ko x jln!!"
hahahahaahha...
aku nak tegelak,,
akhirnye juni polak n then die kate kat ushee:"dh dik wat bodo je,,,bio die bngun sndiri lambat nanti jgn salahkan owg!!"
mcm 2 la cite pg td,,,
pas2 aku pg UTM,,,
n sblom 2 janji ngan kawan terbaik aku Kamilah ntok tunggu aku di mcd sebelah UTM,,,
well 2 sebabnye kamilah nie pekerja UTM,,,
hahahaha,,,
so die bwk aku smpai ke dewan senat!
tanx kamilah so much!!!!!!!!!
n then aku pn pg la sminar 2...
bru duduk kejap kak niza utusan masok pulak,,,
ngeee,,,
die duk dpan aku,,
n mate aku x dpat dibendung lg mengantok!!!
aku thn kan jugak!!!
pas2 klua dri dewan senat 2 aku kol kamilah kate aku dh abis sume,,
nagn pc2 skali,,,,
sedap tau sandwich yg dihidangkan kpd kami,,
tanx!!!
pas2 aku 2nggu kamilah kat dpan bngunan yg bertulis "UNIT KEWANGAN"
aku tnggu kamilah sume,,
die sampai,,
heading 2 pos opis ye pos surat,,,
pas2 g mamam!!!
yum2!!
dah lame x mamam ngan kamilah!!!!!!!!
wahhh!!
windu!!!!!!!!!!!!!!!
hahahahah.,,,
2la die,,
aku blik opis wat story,,,
tp x dipkai,,
n then aku berfacebooking sime,,,
n nie berblogging!!
hahaha..
k la,,,,
aku nak blik umah dh nie,,
nanti ape2 aku update lg ok,,,
bubyee~~

Wednesday, March 17, 2010

AKU YANG SUDAH BERAT,,,

hahaah!
hye sume rasenye dh lame jugak x update belog kecintaan aku nie kan,,,
ha nie nak update tetibe tittle mcm 2 kan,,
hahahahha,,,

sebenarnye aku risau skit pasal berat aku yg setiap ari betambah dri menurun!!
risau,,,,risau!!!!
so mcm2 care jugak aku wat untuk menurunkan berat bdn!!
sebenarnye la,,
act mcm x kesah ngan berat mcm nie,,,
tp kaki dh start skit,,
so dh time kot,,,,

hahaha,,,
so care 1:
aku x mkn nasik,,,,,
aku x mkn nasik tp aku x blh bethn lame,,
asyik nak ngamok je coz perot lapo!!!

so care 2:
aku mkn runcit2,,,
skali mkn skit je,,,
tp care nie wat aku mkn lg bnyak dri bese,,
so jgn la pkai care nie ye,,,,


so care 3:
amik teh ntok kuruskan bdn!!
x jln kerane aku hnye membuang skali skala shj,,,,

so care 4:
aku mkn je ape yg aku rase nak mkn!!
x thn nak thn lg,,,


tlong la wei!!
nak diet tp care sihat,,,,
ha!!
aku tau!!
exercise!!!!

x pe sume dnga ok,,,
aku exercise pas2 nanti upload pix dlu n skarang!!
hahhaahahah!!!

Thursday, March 4, 2010

MANDI N MANDA!!




teka tempat ini di mane??

hahahahaah!!

btol!!

tg balau!!

ari 2 kami sekeluarga pg mandi n mand di tg balau,,,

walaupun agak pnas dn kulit terbakar,,,

aku x teragak-agak nak terjun dlam air!!

gian nak mandi2 sebenarnye!!

(antoo air!)

so pg2 dh gerak,,,


so jadual pejalanan mcm nie,,,

lebih kurang pukul 7 aku n sume famili dh bngun,,,

mandi2 pkai bju nak mandi teros siap2,,,

betolak lebih kurang pukol 9 pg,,,,

kami smpai tg balau dlam tgah ari,,,

mkan,,,,
pas2 ape tunggu lagi!!!
mandi!!!!!
hahahahaahhaha!
kami mmg sengaja menggelapkan diri,,,,
so kami pulang dlam lebih kurang pkol 5 ptg!!
hahhahahha....
k la,,,
ape2 nanti aku update lg la ok??
XOXO!!
take care.,,
have a nice day ahead yup!!