BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, February 23, 2010

GERAM SAMPAI MENGGIGIL!

hye sume,,,
ha,,
rase windu kan nak update belog tercinta nie,,,
hahahahah,,
title aku ari ni,,,,
mestia ade owg tnye knp kan??
ha,,

mcm nie la cite nye,,,
even aku x blh nak share everytink kan but,,,
aku akn cite sebahagian dri ape yg aku rase nie,,,

aku tngah ade masalah sikit,,
berhubung dgn owg yang rapat ngan aku,,,
(ayat agak skema ye)
aku pg td bngun2 je mandi,,,
bersiap nak pg keje,,,
pas2 aku bkak beg duit!!
barang lam 2 ilang!!!
aku menggigil la marah kat sumone nie,,
coz die yg last pegang aku punye purse nie!!!
aku tnye x ngaku!!!!

aku dh rase muak+benci dh ngan die,,,,
aku tau aku x ptut wat mcm 2,,
kejam,
tp pangai die 2 aku dh x blh blah!!!
ingat sume,,,
klau kte suke tipu,,,
wat cite pasal owg lain,,
lame2 bnde 2 akn tebalik balik pd kte,,,
pcye la,,,
mesti punye,,,,
akan tebalik,,,

seda la,,,,
seda la,,,
aku nak ungkit sume,,,
tp aku pk aku x blh+x ptut wat mcm 2!!!
tlong la,,
jgn hancur kan sume yg aku dh rancang,,
aku tau tuhan(ALLAH) maha BESAR!!MAHA AGONG!!
tp klau ko yg mmg sengaje nak hancurkan aku nak wat pe??
ape blh aku wat?????
aku manusia lemah,,,
x blh wat pape pn,,
ko ade kuasa 2!!
kuasa 2 kat tngan ko,,,
aku tau,,
tp jgn hancurkan ape yg aku dh plan ngan die!!!!!
aku tau nie keje allah,,
die yg planner tebesa alam nie,,,
die nak duga aku,,,


x pe la,,
aku saba,,
untuk kwn aku,,
sume,,
doakan aku mampu lalui sume nie,,
untuk die yg x nak aku bahagia,
satu ari ko ak lepaskan aku untuk besame die,,,,

salam,,,,

Tuesday, February 16, 2010

air mate aku dh kering,,

dh la,,,
jgn wat aku lg,,,
aku dh x de air mate nak nangis dh,,,,
aku dh x larat,,,
aku x sngke mcm nie jdnye,,,
nape manusia mesti pilih bulu??
nape x pndang sume makhluk tuhan same???
ko pndai ke bodoh ke,,
mentaliti owg kite mmg mcm nie,,
aku x blh nak nafikan,,,
mcm2,,,
aku x blh nak puaskan ati sume owg,,,
aku pn manusia,,,
aku x perfect,,
aku x nak yg perfect sebab aku seda aku bkan perfect,,,
blaja tinggi langit,,
muke lawa mcm miss universe,,,
pangai baik mcm wali,,,,
x....
aku bkan sume nie,,,
x,,,,,
aku nak owg phm,,,
aku ade keinginan,,,
aku ade ati,,,
aku ade perasaan,,,,
aku phm ko mmg pnting dlam idop aku,,
pling pnting,,,
tp klau ko bias???
aku nak wat pe????
aku x larat dh,,
jgn la wat mcm nie,,,,
aku mohon sgt9,,,
merayu,,melutut,,,menangis,,,
aku x mo,,,
x mo,,,
aku nak duk rapat kat cc die,,,,
nak denga degupan jntung die,,,,
setiap hari,,,,
setiap mase,,,,
aku dh x larat,,,
jgn stop kan sume nie,,,
aku akn sembunyikan ko,,,
aku janji,,,
diam....
jgn besuara,,,
aku syg ko,,,
aku cinte ko,,,
jgn risau,,,
sume akn jd ok,,,,
(bisik)
aku nak ko tau ko penting dlam hidup nie,,,
sampai syurga,,,