BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, October 21, 2009

*sighs*




helllo sume (x besemangat)
aku dh lame jugak la x update belog aku nie,,,
agak windu jugak la ye,,,,
agak ati 2 melonjak2 jugak la nak update,,,
well aku pnah janji kan nak update makah ntok test ETR aku,,,
well ckup mkn je la,,
69,,,
hahahaahha!!
ngarot2 aku jwb sbab 2 la dpat bnyak 2 je,,,
hahahhaha,,,
ha,,,nie nak cte skit ari 2 aku pg pkan n aku pg sg lembing coz nak cover news la konon2 nye,,,
hahahahahah,,,
n 1st time pg bndar cowboy,,,
sgt kecik tp owg2 kat c2 sgt999 peramah,,,
nengok pix2 aku update nanti k,,,,
ha pix2 kat atas 2 merupakan pix time dlam pejalanan nak pg sg lembing,,,
coz nak kaver stiry pcl mee jawa 2 la,,,,
n kowg blh nmpak hijau gle time dlm pejalanan,,,
yg pix 1 ag tu "stesen" minyak kat sg lembing,,,
hahahaahhaha.....

k la 2 je kot,,,
eck adde 3 klaz straight tp x tido ag nie,,
konfem eck ngantok (menguap)...
dh2,,,
bye222,,,
chow!

Wednesday, October 7, 2009

NICE VIEW!

helooo sume pembace blog eqee!!
ekceli x de pe nak 2lis tp tau rse nak update sgt belog nie~~
huhuhhuhu~~
sakit kepale sbnarnye nie,,,
eqee bnyak sgt keje tp x tayu mane nak stat!
magazine production lg~~
etr lg,,,
x pe la..
eee~~
nak bgtau nie,,,
buns aku,,,
beli kete,,,(bebisik)
hihihihi~~
agak bebangge ngan pencapaian die,,,
n teharu coz die bli kete yg aku nak,,,
hihihi~~
tank u co much buns!!!
ur my hero n always b my dearest!
hihiiih~~~