BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, September 29, 2009

TEST WEEK!

hello!
aku lg nak beceloteh nie~~
well mmg la kan coz nie belog aku kan??
huh??
ye2~~
aku mmg dh mengong!!
coz bnyak sgt bnde nak kne pk kan!
mggu nie mmg mggu test tau~~
test ads,,mandarin,,
test feature writing ag,,,
aduh!
bace iqlil,,
bace nak test 2~
begitu lah kate ati ku~
tp mslah nye mate aku ckp 2top je mate 2,,
tido ag best!
test nanti2 bace,,,
bebeloging dlu,,
facebooking dlu,,,,
myspacing dlu...
pash2 bru la pk psal study,,,
bkan stydo(tido) ye??
aku pn ambil la mase 2 jam yg ade nie menelaah,,,
tp menelaah ape klau aku ngah menaip kat belog ntok cte kat kowg sume nie??
huhuhu!
x pe la..
aku cau dlu k!!
nanti aku update result aku...
wawawa!
k la..
choww!
XoXo~
tc k?

Sunday, September 13, 2009

RAYE DH DEKAT TP KERJA!!

ha~~
nie aku nak ckp la kan aku rase mcm nak nangis sgt999!!
bkan ape tau mkin dekat nak raye mkin bnyak keje yg kne siapkan!!
hhhhhhhheeeee!!
letih penat benggong sengal ubi sume ade!!
x pe la!!
nak wat mcm mane~~
sabo je la labu~~
huhuu~~


n aku pomish nak update psal atok aku kan??
die dh x ingat!!
n mate dh fully blind~~
tinge dh x dengo jugak~~
huhuuhuhu~~
sedih sgt999!!!
mse aku nak blik snie ari 2~~
die ckp asyik blik kuantan je!!
ayah tok sakit nie~~
pdhal aku bru je blik ari 2~~
huhuu~~
n yg pling best ari 2 die ckp kat mama aku yg aku dh x blik umah since msok ikip~~
tat means dh 2 taun!!
huhuhuhu~~
skang nie sume bnde die nak wat owg kne wat kjan ntok die~~
amik air semayang,mandi, buang air~~
sume la~~
sedih sgt9999~~
skang nie aku juz blh doa yg tuhan dpat sembohkan die!!
amin~~~

k la guyz~~
ckup la dlu~~
nanti aku update ag k~~
bye2~~

Tuesday, September 8, 2009

hati=gundah,,mate=ngantok

pg td pkol 3 lbh pg~~
aku dpat sms dri po~~
ayah tok jatuh lpas bebuke smalam n x blh bngun.,,,
lidah pn dh pndek~~
mcm kne stroke,,,
huhuhu~~
ati rce nak blik umah je~~
pdhal aku bru je blik smalam~~
n ayah tok smpat ckp kat aku slamat jlan~~
agak lain mcm la~~
coz ayah tok bese nye akan ckp blaja kuat2 la ape la~~
tp nie juz ckp slamat jln je~~
huhu~`
ape2 pn aku juz blh doa sume nye ok!!
n ayah tok chat mcm bese je~~

k la~~
ntok ari nie~~
ape2 hal nanti aku update lg kat pembace blog aku k~~