BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, August 31, 2009

AKU TAU KO SAPE!!!

PERHATIAN!!!

AKU DH TAU SAPE YG AMIK PKAIAN DLAM AKU YG ILANG LG SMALAM!!!
P/S AKU AKN PASTIKAN KO GANTI BLIK SUME YG KO DH AMIK!!!!

aku akn pastikan, aku wat ko ingat yg ko pnah curik aku pnye barang!!!
aku x crik psal ngan ko apehal nak crik psal ngan aku???????????
ape dh x de duit sgt dh ke nak bli "BENDA 2" AKU NYAMPAH BTOL LA!!!

X PE.. TUNGGU ARI PEMBALASAN KO!!!
SEBAB KO AKU KNE MARA KAW2!!
AKU NAK BLAS DENDAM!!!
HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA(KETAWE JAHAT)

JAGE KO!!!!!
AKU INGAT SAMPAI MATI!!!!

Tuesday, August 25, 2009

eee!!x abis2 ag~~nak cpat!!

hye~~
ari nie otak pnat sgt999~~
bkan ape slagi proposal mag x siap ag slagi 2 x leh pk ngan waras~~
hhuuhuhuhuhu~~
sabo je la~~
huhuhuhu~~
rase nak merengek pn ade!!
eee~~
nak mama sgt999~~
nak po jugak9999~~
eeee~~
hurk~~
hurk~~
hurk~~
arghhhhh~~~


ha nie alang2 nak cite nie~~
aku cite la skali pasal shopping nak raye nie~~
aduh x tau nak shopping kat mane blik nie~~
coz aku blik kl ari jumaat n ari jumaat mlm 2 bru blik jb~~
ngan kak jie cakpit n abg qayum~
huhuhuhuh~~
aku nengok2 blog 4 shop on9 je la~~
mane tau ade yg bekenan~~
tp susah skit la aku nie~~
coz bdn sgt999 chubby so nak crik size yg ok susah skit~~
so nengok2 cuci mate je la~~
klau ade yg beknan btol2 bru beli~~
huhuhuhuhu~~


ha~~
lg 1 nak cite la nie kan tilam pump aku pkai angin 2 kan dh bocor!!
maybe btol kot barat kate aku berat~~
hahahahah~~
sengal ayam tol!!
so ari nie nak pg crik ti8lam n nak buke kat luo skali~~
tp tmpat x tau lg kat mane~~
huhuhuhu~~
nengok la nanti~~
hihihihi~~


k la~~
dh bnyak aku bebel2~~
dh2~~
k la~~
smoge dpat keberkatan semua~~

Friday, August 21, 2009

SLAMAT DTG RAMADHAN AL-MUBARAK!

ha~~
hello sume~~
skejap sgt mase belalu~~
tau2 sedo2 dh nak pose dh pn kte nie~~
rase mcm bru je msok taun bru ari 2~~
so dikesempatan nie aku iqlil nak ucapkan slamat menyambut blan yg mulia blan ramadhan nie~~
hope kte sume mendapat keberkatan dr Nya~~

abis cte psal pose~~
aku nak cte lak psal keje aku yg betimbun2 kat kolej~~
subjek aku amik skit je tau~~
tp keje mcm aku amik bnyak gle subjek sem nie~~
dgn magazine production nye~~
etr nye~~
hai macang2~~
huhuuuuh~~
tp x pe la try la siapkan smpai lebam kan~~
ag pn nie sem last aku kat kolej~~
pas nie dh pektikal lak~~
lain plak cte nye nanti~~
huhuu~~
hope everytink will b juz find~~
hihihihihi~~

k la~~
enough dlu~~
ok slamat pose ye~~
XoXo~~
take care everybody!!

Sunday, August 16, 2009

today~~

well ari nie n ari sblm nie~~
x bnyak yg jd~~
coz aku abis kan mase bce nvel n komik~~
well hang out smalam after lbh 2 blan x hangout ngan membe2 kat kuantan~~
hahahahaha~~
pkai mask...
maklumlah skarang nie ngah musim H1N1~~
tenat sgt~~
air bond lak 2~~
sgt99 bhaya~~
tp x pe..
soa bnyak2 insyaallah x de pe2~~

so aku nak cter la ckit nie kan..'
agak tencion la ye ble sidai bjoo ari 2... pkaian dlam aku ilang!!!
eeee~~ade jugak owg yg nak bnde 2~~
ntah la mcang2~~
hahahha~~
hope owg tu dpat blasan la ye~~
hiihiiih~~
ha spanjang aku dh blik kuantan nie ade lg bnde yg idung n mate aku x lrat nak nengok n bau~~
keadaan umah sewe aku yg sgt2 bebay yg blah bwh~~
bdak bwh x reti nak bkak tingkap ke??
ya allah nak pengsan aku bau au~~

ha abis psal umah..
study aku la..
well sem nie amik koko(bebisik) dh tua bru nak amik~~
bak kate lec aku~~
hahahahha~~
amik futsal..
ntah la larat ke x~~
hope ok la..
n subjek pn x bnyak~~
tp harap2 aku mampu kekalkan lg pointer n pencapaian seblom nie~~

k la...
dh bnyak bebel kan...
k la peop take care~~
have a nice day ahead k??
XOXO
out~~